Fortinet tehnična delavnica NSE4 – 11.2020

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Fortinet tehnična delavnica NSE4 – 11.2020

November 16 - November 18

z velikim veseljem sporočamo, da bomo v letošnjem letu organizirali dodaten Fortinet FortiGate NSE4 tehnični trening On-Line.
Potekal bo pod strokovnim vodstvom NetSafe predavatelja, ki ima več kot 10 let izkušenj s Fortinet opremo, obenem pa je tudi certificiran učitelj s strani samega proizvajalca Fortinet. Trening vključuje teoretični in praktični del (hands on lab), v primeru konkretnih vprašanj pa Vam bo naš predavatelj z veseljem pomagal.

Trening je namenjen vsem, ki jih Fortinet tehnologija zanima, tistim ki že imajo izkušnje s FortiGate napravami, ter tistim ki se bodo z njimi še srečali. Trening služi tudi kot priprava na Fortinet NSE4 izpit. Trening traja 5 dni, pri čemer bodo udeleženci pridobili znanje, ki jim bo pomagalo namestiti, konfigurirati in nadzorovati FortiGate UTP/NGFW rešitev.

Trajanje treninga: 5 dni, pri čemer bo razdeljen na prvi in drugi del. Prvi del bo potekal 16.11. – 18.11.2020, ter 23.11. – 24.11.2020
Lokacija: On-Line
Prosta mesta: 6

Izobraževanje se bo izvedlo ob minimalni udeležbi štirih udeležencev.

V kolikor bi se želeli na trening prijaviti oziroma potrebujete dodatne informacije nam pošljite sporočilo na office@netsafe.si

Details

Start:
November 16
End:
November 18
Event Categories:
,
Website:
www.netsafe.si

Venue

On-line

Organizer

Netsafe
Website:
www.netsafe.si