Rackmount.IT

Rack-mount nosilec za vaš desktop firewall

Rackmount.IT

Prednosti Rackmount.IT nosilcev, glede na standardne industrijske nosilce:

PERFECT FIT Rackmount.IT bo poskrbel za zanesljivo rešitev za vaše namizne požarne zidove. Vsak nosilec je zasnovan v skladu s posebnimi zahtevami proizvajalca in vaš požarni zid se bo popolnoma prilagodil prostoru, ki mu je zagotovljen. Rackmount.IT vam zagotavlja vse kable in dele za popolno namestitev vašega požarnega zidu. Vsi priključki z vašega požarnega zidu so na prednji strani in omogočajo enostavno pregledovanje in razpoložljivost vseh priključkov.

KEEP IT COOL Če namestite požarni zid neposredno na polico ali na drugo napravo, se lahko požarni zid pregreje. Za to vam ni poterbno več skrbeti. Vsak nosilec je zasnovan za določeno napravo, vsak nosilec pa ima optimalno oblikovan pretok zraka, ki zagotavlja, da se vaša naprava nikoli ne pregreje.

POWER Nepritrjena naprava ali nepravilno nameščen napajalnik lahko povzroči, da bo vaša naprava nepravilno delovala. S fiksiranjem naprave in napajanjem se vam to ne bo nikoli več zgodilo.

Pregled podprtih proizvajalcev in modelov se nahaja v nadaljevanju:

Barracuda

Cisco / Meraki

Check Point

Fortinet

Palo Alto

Sophos

SonicWall

Vertiv

WatchGuard

Kako izbrati pravo rešitev?

KONFIGURATOR JE TUKAJ!

Postanite NetSafe partner

Spoznajte kako lahko razvijete svoje podjetje z našo distribucijo

Naš partnerski program je zamišljen kot tesno in dolgoročno sodelovanje s partnerji, katerim nudimo brezplačno prodajno in tehnično pomoč.