Fortinet - Network Security

Dedicated to Delivering Security Without Compromise

Fortinet je vodilni proizvajalec varnostnih rešitev, ki s svojimi namenskimi napravami in programsko opremo ščiti več kot 455.000 strank in več kot 5.600.000 naprav po svetu. Fortinet rešitve izboljšajo delovanje, povečajo zaščito in vidljivost, obenem pa zmanjšujejo stroške. Fortinet ima več kot 700 potrjenih patentov za tehnološke inovacije, kar dokazuje izjemno invoativnost na področju varnosti.

Po ugotovitvah neodnisne organizacije za testiranje NSS Labs, je Fortinet trenutno edino podjetje, ki s svojim integriranim pristopom nudi varnostne rešitve za zaščito mreže, delovnih postaj, aplikacij, podatkovnih centrov in oblaka. Skozi tak pristop Fortinet omogoča end-to-end varnostne rešitve, ki skrbijo za vsak tip strank in vse vrste napadov Vaš računalniške mreže in podatkov. Enostavne rešitve ki pokrivajo samo določene segmente zaščite niso več dovolj. Za kompleksno rešitev je potreben celovit pristop, katerega razvija Fortinet že od samega začetka.

Fortinet je po podatkih s strani analitične organizacije IDC podjetje, ki ima največje število odposlanih naprav (#1 Unit market share).

Fortinetova najprepoznavnejša rešitev je FortiGate – enterprise firewall platforma. FortiGate lahko s svojim velikim razponom naprav, zadovolji potrebe vseh vrst strank in jim ponuditi Next Generation zaščito.

Dodatne Fortinet rešitve se lahko namestijo samostojno ali skupaj z rešitvijo FortiGate, ter tako omogočajo enostavno in popolno varnost infrastrukture podjetja preko:

Zaščite mreže
Data center zaščite
Cloud zaščite
Varni pristop – žični in brežični
Infrastrukturna zaščita – stikala in usmerjevalniki
Zaščita podatkov
Zaščita uporabnikov in delovnih postaj
Zaščita aplikacij

GDPR rešitve

Tu lahko preverite kako vam lahko Fortinet pomaga s smernicami za usklajevanje z GDPR regulativo.

1486059656049-2

Fortinet Security Fabric

Pameten pristop za reševanje današnjih varnostnih izzivov

Fortinet Security Fabric omogoča, da se varnost dinamično širi in prilagaja, pri dodajanju vedno več obremenitev in podatkov, hkrati pa neopazno spremlja in ščitijo podatke, uporabnike in aplikacije, ko se pomikajo med IoT, pametnimi napravami in oblačnimi okolji skozi omrežje.

Fortinet Security Fabric je sestavljena iz treh ključnih elementov:

  • Broad: Fortinet Security Fabric pokriva celotno površino napada. Varnostna politika se lahko dodeli omrežju, končnim točkam, dostopu, aplikacijam in oblaku.
  • IntegratedZ enotnim operacijskim sistemom FortiOS, Fortinet Security Fabric omogoča enostavno konfiguracijo, upravljanje pravil, ter enostavno in realnočasovno komunikacijo skozi celotno varnostno infrastrukturo.
  • Automated: Fortinet Security Fabric omogoča hiter in usklajen odziv na grožnje. Vsi elementi lahko hitro izmenjujejo podatke o nevarnosti in usklajujejo ukrepe.

 

Postanite NetSafe partner

Spoznajte kako lahko razvijete svoje podjetje z našo distribucijo

Naš partnerski program je zamišljen kot tesno in dolgoročno sodelovanje s partnerji, katerim nudimo brezplačno prodajno in tehnično pomoč.