O nas

Kdo smo

Mednarodni distributer varnostnih in mrežnih rešitev

O NetSafe-u

NetSafe je vodilni mednarodni distributer z dodano vrednostjo, ustanovljen leta 2004 z dolgoletnimi izkušnjami in uspešnimi izkušnjami pri razvoju poslovanja zastopanih proizvajalcev in poslovnih partnerjev integratorjev.

Delujemo izključno preko kanala (naših poslovnih partnerjev), naš portfelj pa vključuje varnost omrežij, fiksne mreže, brezžične mreže, zaščito delovnih postaj, hrambo podatkov in varnostne rešitve v oblaku. S posebnim poudarkom na naših partnerjih in podpori njihovega poslovanja, zagotavljamo tehnično podporo in izobraževanje. Naše storitve z dodano vrednostjo vključujejo svetovanje, pomoč pri pripravi tehničnih rešitev, prodajno podporo, poprodajno podporo, pooblaščeno usposabljanje, logistiko in marketinško podporo.

S sedežem v Bukarešti ima skupina NetSafe tudi lokalne pisarne na Hrvaškem in v Bolgariji. Skupina NetSafe je regionalni distributer za Fortinet, IXIA, A10 Networks, BackBox, Barracuda Networks, Ruckus Wireless in Brocade v Jugovzhodni Evropi. Storitve in izdelki so na voljo v skoraj vseh državah v nadaljevanju: Slovenija, Hrvaška, Bosna in Hercegovina, Srbija, Črna gora, Albanija, Romunija, Bolgarija in Makedonija.

NetSafe je distributer z dodano vrednostjo za:
  • Network security
  • Data center security (physical and virtual)
  • Cloud security
  • Secure (wired and wireless) access
  • Infrastructure (switching and routing) security
  • Content security
  • Endpoint security
  • Application Security


Avtoriziran trening center

NetSafe je Fortinetov avtoriziran trening center (Atuhorized Trainig Center). Z večletnimi izkušnjami organiziramo kavalitetna izobraževanja.

Center za podporo

S pomočjo centra za podporo nudimo predprodajno, poprodajno in tehnično podporo vsem našim poslovnim partnerjem.

Regionalni distributer

Kot regionalni distributer pomagamo našim poslovnim partnerjem v razvijanju svojega poslovanja na področju našega teritorija.

0
+
solutions delivered
0
Years in Business
0
active partners
0
employee

Postanite NetSafe partner

Spoznajte kako lahko razvijete svoje podjetje z našo distribucijo

Naš partnerski program je zasnovan za tesno in dolgoročno sodelovanje s partnerji, katerim nudimo brezplačno prodajno in tehnično podporo.