Nova distribucija v NetSafe – Juniper Networks

Nova distribucija v NetSafe – Juniper Networks

NetSafe, podjetje skupine Nuvias, je postal regionalni distributer rešitev Juniper Networks v Sloveniji, na Hrvaškem, Romuniji, Bolgariji in Moldaviji.

Z veseljem oznanjamo širitev našega portfelja varnostnih in omrežnih rešitev s partnerstvom z Juniper Networks. Cilj te distribucije in skupnega sodelovanja je podpreti naše partnerje tako, da jim ponudimo inovativne rešitve in storitve, ki jih ima Juniper Networks v svojem portfelju.

Skupaj z Juniper Networks je NetSafe zasnoval celoten razvojni program partnerjev v kanalu, ki dopolnjuje Juniperjev obstoječi program, da bi ustvaril nove priložnosti za poslovni razvoj. Program ponuja tehnično, prodajno in marketinško usposabljanje za povečanje poslovnih priložnosti na hitro rastočih trgih, kot so omrežja, ki jih poganja umetna inteligenca, žično in brezžično, varen SD-WAN in avtomatizacija podatkovnih centrov. NetSafe bo zagotavljal distribucijo rešitev Juniper Networks v Sloveniji, na Hrvaškem, Romuniji, Bolgariji in Moldaviji s širitvijo mreže poslovnih partnerjev in z različnimi ugodnostmi: predprodajno in poprodajno podporo, ter hitro dostavo.

NetSafe je distributer z dodano vrednostjo za omrežno varnost, mrežo, brezžično povezljivost in varnosti v oblaku za podjetja različne velikosti. Z več kot 16-letnimi izkušnjami na trgu, NetSafe uspeva slediti nenehno spreminjajočim se tehnološkim rešitvam in povečuje poslovne priložnosti tako svojih dobaviteljev kot svojih partnerjev. Od letos je NetSafe del skupine Nuvias, vodilnega distributerja Juniper Networks v EMEA regiji.

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na office@netsafe.si

 

Share this post