NetSafe Fortinet NSE4 tehnični trening On-line v januarju 2021

NetSafe Fortinet NSE4 tehnični trening On-line v januarju 2021

Spoštovani,

leto 2020 se počasi končuje, mi pa že planiramo aktivnosti za 2021 in Vas babimo na Fortinet FortiGate NSE4 tehnični trening On-Line, katerega planiramo v januarju.

Potekal bo pod strokovnim vodstvom NetSafe predavatelja, ki ima več kot 10 let izkušenj s Fortinet opremo, obenem pa je tudi certificiran učitelj s strani samega proizvajalca Fortinet. Trening vključuje teoretični in praktični del (hands on lab), v primeru konkretnih vprašanj pa Vam bo naš predavatelj z veseljem pomagal.

Trening je namenjen vsem, ki jih Fortinet tehnologija zanima, tistim ki že imajo izkušnje s FortiGate napravami, ter tistim ki se bodo z njimi še srečali. Trening služi tudi kot priprava na Fortinet NSE4 izpit. Trening traja 5 dni, pri čemer bodo udeleženci pridobili znanje, ki jim bo pomagalo namestiti, konfigurirati in nadzorovati FortiGate UTP/NGFW rešitev.

Trajanje treninga: 5 dni, pri čemer bo razdeljen na prvi in drugi del. Prvi del bo potekal 18.01. – 20.01.2021, ter 25.01. – 26.01.2021
Lokacija: On-Line
Prosta mesta: 6

Izobraževanje se bo izvedlo ob minimalni udeležbi štirih udeležencev.

V kolikor bi se želeli na trening prijaviti oziroma potrebujete dodatne informacije nam pošljite sporočilo na office@netsafe.si

Share this post