Nova NetSafe distribucija – Rackmount.IT

NetSafe je postal ekskluzivni distributer Rackmount.IT rešitev v Sloveniji, na Hrvaškem, Rumuniji, Bulgariji in Moldaviji

Z velikim veseljem sporočamo, da smo razširili našo ponudbo varnosntih in mrežnih rešitev s podjetjem Rackmount.IT.

NetSafe, distributer z dodano vrednostjo za mrežno varnost, brezžične rešitve in visokokvalitetne varnostne rešitve v oblaku prevzema distribucijo na regionalnem nivoji za proizvode Rackmount.IT, kot rezultat partnerstva, dogovorjenega za celoten portfelj nizozemskega podjetja.
Rackmount.IT razvija visokokvalitetne nosilce (rack-mount kits) namenjeni vgradnji desktop modelov požarnih pregrad v mrežne omare. Rešitve, katere je razvil Rackmount.IT nudijo dodano vrednost, saj nudijo prednji priključrk, zavarovano napajanje, prilagojena zasnova za ustrezen pretok zraka, ter ugodna cena.
NA voljo so tri vrste modelov za vgradnjo v mrežne omare: standardni, industrijski in povsem prilagojeni, glede na posamezne potrebe kupcev. Kompleti so na voljo za številne desktop modele vodilnih svetovnih proizvajalcev: Fortinet, Barracuda Netwoks, Cisco, Meraki, Check Point, Palo Alto Networks, Sophos, SonicWall, Vertiv in Watch Guard.
NetSafe bo nudil distribucijo Rackmmount.IT proizvodov v Sloveniji, na Hrvaškem, Romuniji, Bulgariji in Moldaviji preko široke mreže poslovnih partnerjev.

„Naše partnerstvo z Rackmount.IT nadgrajuje naš portfelj opreme in rešitev, katere vsakodnevno nudimo našim poslovnim partnerjem in to z več kot 16-letnimi izkušnjami na trgu“, pravi Doru Manea, izvršni direktor NetSafe Solutions.
***
NetSafe Solutions je distributer z dodano vrednostjo za mrežno varnost, brezžične rešitve in visokokvalitetne varnostne rešitve v oblaku za številna podjetja. Z več kot 16-letnimi izkušnjami na trgu, je NetSafe v koraku s časom z neprestanimi tehnološkimi spremembami in povečuje poslovne zmožnosti tako svojih dobaviteljev, kot števila poslovnih partnerjev.

 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte:

office@netsafe.si | pisarna: +386 (0)40/827-726

Share this post