Fortinet Online Fast-Track: Detecting Zero-Day Threats with FortiSandbox

Fortinet Online Fast-Track: Detecting Zero-Day Threats with FortiSandbox

13. november @ 10:00 am – 1:00 pm UTC+1
Spoštovani poslovni partner,

pridružite se nam na novem brezplačnem on-line izobraževanju Detecting Zero-Day Threats with FortiSandbox v petek, 13.11.2020 ob 10. uri, kjer bomo predstavili Fortinet zmogljivosti pri Zero-day inspekciji.

Cilj izobraževanja je seznaniti udeležence z možnostmi in prednostmi, katere pridobite z različnimi FortiSandbox rešitvami: lokalna strojna oprema, lokalni VM, Cloud rešitve, integracija s Fortinet ali ne-Fortinet napravami.

Za zaščito vašega podjetja pred naprednimi grožnjami je potrebno v varnostno infrastrukturo integrirati sandbox rešitev in to na način, da pokrijete vse vektorje napadov. Ta rešitev deluje tako s Fortinet, kot z ne-Fortinet napravami. FortiSandbox je tretja generacija sandbox rešitev, ki ima inegriran AI s statičnimi in dinamičnimi analizami, vse za zaznavanje Zero-Day napadov in zaščito vaše IT in OT infrastrukture.

Po predstavitvi bo vsak udeleženec prejel dostop do svojega virtualnega okolja, v katerem boste lahko konfigurirali opremo in se seznanili s tem, kako zaznati in analizirati napredne grožnje z rešitvijo FortiSandbox.

Agenda

10:00 – 10:40  Predstavitev – Danijel Šurina, NetSafe
10:45 – 11:00   Odmor
11:00 – 13:00   Hands-on delavnica – Danijel Šurina, Luka Babajko, NetSafe

 

Zakaj se udeležiti izobraževanja?

V kolikor se boste izobraževanja udeležili, boste:

  • Znali prepoznati karakteristike škodljivih dokumentov, skript in datotek
  • Spoznali FortiSandbox engine, tehnike in storitve za analizo različnih vrst datotek – vse za zaznavanje groženj, katere tradicionalne naprave ne zaznajo
  • Katere metode so podprte za pošiljanje datotek na FortiSandbox v pregled, ter kako se FortiSandbox rezultati, ki se obdelujejo dinamično, uporabni tudi pri ostalih Fortinet rešitvah.

Kdo bo vodil izobraževanje?

Izobraževanje bo vodil Danijel Šurina, NetSafe Fortinet Certified Trainer (potekalo bo pa v  Hrvaškem jeziku).

Izobraževanje bo potekalo v petek, 13.11.2020 s pričetkom ob 10.00 in zaključkom ob 13. uri.
Vašo prijavo lahko potrdite do najkasneje 12.11.2020, preko elektronskega naslova office@netsafe.si

Share this post